Nyttig for slektsgranskere

Det er mye digital informasjon å finne på nettet for dem som er
interessert i slektsgranskning.
Under kan du finne noen av de nyttigste:

Linker til kilder som gjelder Notodden og Heddal:

heddalslekt.no
Slektsdatabase laget av Ragnhild Kaste Kaasa

Kirkebøker for Heddal Skannede kirkebøker for Heddal på Digitalarkivets nettsider.

Kirkebøker for Notodden Skannede kirkebøker for Notodden på Digitalarkivets nettsider.

DIS-gravminner for Notodden kommune Søkbart register over gravminner for alle kirkegårdene i Notodden kommune: Notodden, Heddal, Lisleherad og Gransherad. (Dersom du får opp hele landet, lukk, og prøv en gang til)

Linker til kilder som gjelder Telemark eller hele landet:

Digitalarkivet. Søk i skannede kirkebøker og folketellinger m.m. for hele landet

DIS Norge. Side for slektsgranskere med bl.a. søkbart gravminneregister

Norsk slektshistorisk forening. Side for slektsgranskere.

Gamle Gjerpen Dynamisk, moderne bygdebok, med mye spennende fra Gjerpen, men også mye fra andre steder i Telemark og ellers i landet.

Solumslekt Slektshistorie fra Solum før 1814, men man kan også finne folk fra vårt distrikt.

Trinitatis.no En veldig praktisk kalender for omregning av helligdager i gammel tid til moderne kalender (vanlige datoer)